سرهنگ داود معظمی گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: مدتی قبل و در پی مراجعه تعدادی از شهروندان به پلیس فتای تهران بزرگ و اعلام شکایت از برداشت غیرمجاز از حساب بانکیشان بعد از دریافت پیامکی منتسب به سامانه ثنا و ابلاغ قضایی، رسیدگی به موضوع در دستورکار ماموران پلیس فتای تهران بزرگ قرار گرفت و در نخستین گام مشخص شد پیامک مذکور جعلی بوده و ارتباطی با سامانه ثنا نداشته است.
وی با اشاره به ادامه تحقیقات ماموران پلیس فتا، گفت: در این ترفند فرد کلاهبردار با عنوان سامانه «ثنا»، اقدام به طراحی و ارسال پیامک حاوی یک لینک آلوده به بدافزار فیشینگ کرده و کاربران را ترغیب به ورود به سامانه و مشاهده ابلاغیه خود کرده بود. از این افراد خواسته شده بود که در ازای واریز وجه نقد اندک ابلاغیه قضایی خود را رویت کنند. در حالی که با این روش فرد سودجو در واقع به اطلاعات بانکی کاربران دست پیدا کرده بود.
معظمی گودرزی با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتا اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند، گفت: با اقدامات انجام شده از سوی ماموران و بهرهگیری از روشهای فنی و علمی هویت متهم مورد شناسایی قرار گرفت. در ادامه مخفیگاه این فرد نیز در یکی از مناطق حاشیهای شهر تهران شناسایی و هماهنگی قضایی برای دستگیری این فرد انجام شد.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه متهم در مخفیگاه خود دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد، گفت: در بازرسی از مخفیگاه متهم تجهیزات الکترونیک نیز کشف و ضبط شد. این فرد نیز در مقر انتظامی تحت بازجویی قرار گرفته و در جریان آن گرچه قصد انکار بزه انتسابی را داشت، اما با مشاهده مستندات و ادله دیجیتال به جرم خود اعتراف کرد.
به گفته وی متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد و تحقیقات ماموران برای شناسایی دیگر مالباختگان ادامه دارد.
معظمی گودرزی از مردم خواست که به هیچ عنوان فریب پیامهای اینچنینی را نخورده و توجه داشته باشند که پیامکهای ارسالی از سوی سامانه ثنا از سوی شماره شخصی و ... ارسال نشده و دارای عنوان مشخص به جای شماره است.
:
-
ببینید | عملیات دستگیری قاتلین کیان پیرفلک
-
و سرانجام؛ با خبر شدن پدر کیان پیر فلک از کشته شدن فرزندش عکس
۲۷۱ ۲۳۳
ایسنا نوشت: رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت فردی که با پیامک جعلی سامانه ثنا اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده بود، خبر داد.