سرهنگ مجتبی نوری در اینباره گفت: با توجه به مشاهده تکههای سفال و آجر در بازرسی اولیه از محل حفاری و فراری شدن صاحب ملک، پرونده برای تکمیل در اختیار عوامل انتظامی قرار گرفته است.
این مقام انتظامی اضافه کرد: با توجه به تکههای ظروف سفالی که در محل حفاری موجود بود و متواری شدن مالک، احتمال خروج اموال تاریخی از محل حفاری وجود دارد که پس از تکمیل شدن پرونده در مراجع انتظامی و قضایی موضوع اطلاعرسانی میشود.
او افزود: فردی که در محل حفاری غیرمجاز حضور داشت پس از حضور پرسنل یگان حفاظت به همراه عوامل انتظامی کلانتری ۱۳۱ دستگیر شد.
به گفته سرهنگ نوری، حفر تونل با استفاده از بالابر و بیل و کلنگ و دپو خاکهای برداشتی در محل انجام شده است.
فرمانده یگان حفاظت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران افزود: با توجه به عمق تونل حفاریشده به طول حدود ۳۰ متر با حضور نیروهای آتشنشانی خطرات احتمالی به دلیل جمع شدن گازهای کشنده و مخرب نیز مورد بررسی قرار گرفت.
محسن سعادتی ـ مدیر پایگاه ملی ری ـ در بازدید از محل نیز گفت: سفالهای بهدستآمده مربوط به دوران اسلامی و به احتمال زیاد سلجوقی است. به نظر میرسد تکههای آجر مربوط به آجرفرشهای دوره سلجوقی بخشی از بناهای مسکونی است که حفاران به آن آسیب وارد کردهاند.
بیشتر بخوانید:
واکنش به خطر انفجار لوله گاز در کاخ سعد آباد
۲۳۵۲۳۳
ایسنا نوشت: فرمانده یگان حفاظت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران از دستگیری یک فرد که در محل حفاری غیرمجاز تونلی به طول ۳۰ متر در ملکی مسکونی حضور داشت، از احتمال خروج شیء تاریخی خبر داد و اعلام کرد: مالک این خانه متواری شده است.